Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tóth Ferenc /яцssiдивоч/

2010.08.16

Név: Tóth Ferenc

Becenév: яцssiдивоч

Sz.É.: 1985

Emailcím: mcqueen85@freemail.hu

Kép Bemutatkozás: "Tóth Ferenc vagyok egy "Csernobil rajongó" aki vágyik is oda.Anno az írásaim révén volt alkalmam szerepelni az Rtl Klub FÓKUSZ című műsorában.Nagyon megfogott a STALKER játék és mikor játszok ugy érzem a valoságban is ott koborolok.Elmennék megnézni hogy milyen.Nem vallom magam katasztrófa turistának de egyszer mikor kint voltunk Romániában rokonoknál az "Elárasztott falut" Bözödujfalut is volt alkalmam megnézni.Már ami maradt belőle persze.Az konkrétan egy anno félig elárasztott templon és egy villanypózna ami kiállt a tóbol.Ennyi maradt belőle.Felemelő ugyanakkor szomoru volt látni azt a helyet is.Elképzeltem amint a villanypoznára néztem hogy ott anno egy utca volt öreg nénikék és bácsikák ültek kint a házuk előtti kis padon a már nap lenyugodott de még látszo fényeiben gyönyörködve beszélgetve pletykálkodva.Megrázo volt de ugyanakkor jo érzés is volt látni hogy ez tényleg egy nem kitalált hely volt hanem - sajnos - valos helyszin ahogy Csernobil (mármint az erőmű mert legtöbben a "csernobil" szot emlitve az erőműre gondolnak) és Pripyat szellemváros is.

A játék adott ihletet az írások megszületéséhez.


Első művem a "Csernobil egy 6 éves kisfiú szemszögéből" címet kaptaEbben a műben megpróbálom bemutatni hogy milyennek láthatta egy gyerek a dolgokat.Persze nem tudjuk valoban igy volt vagy lenne-e mivel ahhoz át kell élni de kezdőpontnak jo.Ebben vannak kitalált és valos események is (pl az oviban anno valoban volt egy Viktor nevű barátom) meg hasonlok.De hogy mi a kitalált és mi a valoságos azt meghagyom mindenki döntse el maga.


Itt közben egy kakukktojás is szerepel méghozzá a "Forgatási Élményem" amely a Fókuszos szereplés után lett megírva.Ez csupán egy Élménybeszámoló.


A második művem amely egyben az első folytatása "A Zóna Mely Nem Ereszt".

Ebben tulajdonképpen a 6éves kisfiú mármint felnőttként tér vissza az anno lakóhelyéül szolgált Pripyatba.

A harmadik történet a "S.T.A.L.K.E.R.:Csak Magadra Számíthatsz" címet kapta.Ebben 3 stalker történetét mutatom be akik a Zónát járják és különböző kalandokba keverednek.


A negyedik történet a "Pripyat Él" címet kapta.Ebben egy stalker talál egy különleges artifact-et amivel a még baleset előtti Pripyat-ba kap betekintést mintha sose lett volna atombaleset a közelben.


Az ötödik történet a "Bepillantás Egy Mesterlövész Mindennapjaiba" címet kapta.Ez egy névtelen ukrán mesterlövészről szol.

(A Hatodik műve: 86.04.26. *szerk.)

Valamint elkezdtem egy újabb történetet is írni - de mivel szakitottam a Csernobilos témával mert szerintem 6 történet épp elég belőle - ez már posztapokaliptikus lesz olyasmi mint a Legenda Vagyok cimű film.


2009ben volt alkalmam elutazni pár Airsoft-os Stalker fannal itt Magyarországon belül egy olyan helyre ami "kiköpött olyan" mint Pripyat.A hely neve:Szentkirályszabadja.Ez Veszprém és a Balaton között található.
"

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.